Ervaringen van Deelnemers

Zingen bij Izzy heeft mij dichter bij me zelf gebracht. Wat ik bijzonder vind aan de lessen bij Izzy is dat ze heel veel kan zeggen zonder woorden. En dat ze heel goed aanvoelt wat er leeft in mensen. En iedereen in zijn of haar waarde laat. Het gaat niet om mooi of goed. Dat geeft ruimte. Die ruimte maakt dat ik er steeds meer helemaal in kan duiken, in het zingen, en gewoon maar laat zingen wat er in mij leeft en dat is soms moeilijk, soms confronterend, spannend of eng, maar uiteindelijk altijd heel fijn, leerzaam en bevrijdend.
Deborah Vogel

..aan het einde van de vijfde les zong ik, die echt niet kan zingen, ineens een prachtig lied over "de Vrijheid" rechtstreeks uit mijn hart. Voor even was mijn stem bevrijd.
Marc Koppels

Ik heb bij Isabel heerlijk gezongen! Ik was helemaal verbaasd over de hoeveelheid geluid en zang die ik in mij bleek te hebben.
Willeke Rotteveel

Tijdens de avonden stembevrijding heb ik het meest genoten van hoe je eigen stem je kan verbazen: ... wow, kwam dat krachtige, diepe geluid uit mij? Ongelofelijk! Izzy heeft me hierin met haar mooie piano- en vioolspel geprikkeld en ondersteund. Ik heb er heel erg van genoten!
Linda Busman

Zingen (of eigenlijk 'stemmen') bij Izzy is luchtig en plezierig. Ze weet humor en speelsheid de boventoon te laten vieren zelfs als er zware kost voorbijkomt. Haar instrumentale begeleiding op de piano of de viool helpen je om je innerlijke stem te vinden en klank te geven. Ik ben een fan!
Eric Breider

De speelse aanpak van Isabel heeft mij veel gebracht. En nu, een paar maanden later, merk ik nog steeds de effecten van haar oefeningen. Regelmatig doe ik deze ook voor mezelf thuis en mijn stem blijkt meer te kunnen dan ik ooit had durven denken. Ik doe nog een keertje mee!
Hilbert Elsinga

Als ik zing houdt het denken op. Van mijn mind daal ik weer af in mijn lijf. Met zingen verken ik wat daar allemaal is. De ruimte, de liefde, het verdriet, het verlangen, de boosheid. Het brengt mij dichter bij alles wat er is. Dichter bij alles wat er in mij leeft. Zo van mezelf en toch elke keer weer een nieuwe ervaring. Nieuw en vertrouwd tegelijkertijd. Izzy is met haar grote muzikaliteit, liefde en inlevingsvermogen in staat om een fijne omgeving te creƫren waarin dit alles kan en mag ontstaan.
Coen van Ruiten

Nog reuze bedankt voor de bijzondere, liefdevolle en inspirerende dag! Mijn complimenten voor hoe je ons de ruimte gaf en tegelijk ondersteunde met muziek en woorden om ons zelf te kunnen uiten.
Dorien Crietee

De sessies zijn soms confronterend maar altijd plezierig. Zoals veel mensen hou ik veel spanning in mijn lichaam vast; vooral in mijn onderbuik. Stembevrijding is voor mij een manier om hiervan bewuster van te worden en daardoor los te komen. En op een prettige manier!
David Dodd

Namaste Webdesign